Træpiller - billigpiller.dk
Kontakt
Afstemning

Hvordan fandt du vores Shop

Stemmer i alt: 58988
Nyhedsbrev

Træpiller som Heste Strøelse

Træpiller som strøelse i heste boksen er en god ide.


Vi har på det sidste mærket en meget store interesse, fra Rideskole og Stutterier som har opdaget den store fordel ved at bruge træpiller som strøelse i deres hestebokse. Det er nemt at bruge træpiller, også bliver træpiller ikke så hurtigt gennemvædet, som de mere almenlige form for strøelse.

Derfor er der en rigtig god økonomi i at bruge træpiller som strøelse. En sæk træpiller på 15 kg. kan suge op til 40 liter væske, fordi vandindhold ligge på en 3-5 %

Udfra hvad vi har hørt af erfaringer fra forskellige hest ejer, rideskoler m.m anbefaler vi at der som første gangs strøelse lægges et lag på 4-7 cm, herefter supplers der efter behov og alt efter boksens størrelse, ca. en 2-3 sække pr uge. Så er hygiejne i top. Og det er nemt at håndtere, da vores sække med træpiller kun vejer 15 kg.

Rygtet siger at ammoniaken optages rigtigt godt i træpiller, og derfor gir en bedre lugt og indklima i stalden.

Husk det er nok at fjerne de våde pletter af træpiller, når der muges ud. Heste boksen muges helt ud efter behov, men kan godt klar sig 5-8 uger, hvor man bare drysser suppler lag af piller på, når man har fjernet de våde træpiller.